MP-Plast-korotuspalojen avulla terassin tai rakennuksen tasaaminen vaaka-tasoon on helppoa. Terassien ja patioiden pohjat ovat harvoin täysin vaakasuoria, jonka vuoksi harkkoperustuksen tasaaminen terassin kantta varten voi olla hankalaa. Väliin myös routa tekee tuhojaan rakentamisen jälkeen, jolloin valmistakin rakennusta voidaan joutua tasapainottamaan uudelleen.

MP-Plast-korotuspalat sopivat loistavasti avuksi niin kotona kuin mökilläkin. MP-Plast-korotuspaloja on käytetty pitkään rakennusteollisuudessa tasaamaan seinä- ja lattiaelementtejä. Nyt ne ovat myös yksityisrakentajien saatavilla.

Terassin tasaaminen on helppoa MP-Plast-korotuspaloilla

MP-Plast-korotuspala kiinnitetään terassin tukilautojen alle, tukilaudan ja perustusharkon väliin. Palojen avulla tukilaudat saadaan suoraksi ennen terassin kannen rakentamista. Puiset tukiruoteet pitää joka tapauksessa eristää harkoista, jotta kosteus ei leviä maasta puurakenteeseen. MP-Plast-korotuspala toimii eristävänä rakenteena, minkä ansiosta tervapahvia ei tarvita.

Rakennusten ja seinäelementtien tasapainottaminen

MP-Plast-korotuspalat sopivat myös muuhun rakentamiseen, kuten seinä- ja runkorakenteiden sekä vinojen rakennusten tasaamiseen. MP-Plast-korotuspala kestää kokoonsa nähden huiman painon, minkä ansiosta ne sopivat myös kokonaisten rakennusten, kuten aittojen tai saunojen tukemiseen. Varsinaiseen nostoon tarvitset luonnollisesti tunkin, jonka avulla MP-Plast-korotuspala asennetaan kivijalan ja pohjarakenteen väliin.

Kaksi tukevaa kokoa

MP-Plast-korotuspaloja on saatavissa kahta kokoa. Pienempi pala on kooltaan 50 x 80 mm ja kestää 4 000 kg painon, suuremman palan koko on 80 x 120 mm ja se kestää 10 000 kg painon. Jotta terassin tasaaminen olisi mahdollisimman helppoa, paloja on saatavissa eri paksuuksina (3, 5, 8, 10 ja 15 mm).

Kysy lisää!

Katso yhteystiedot »